Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهشید ناصحی در گفت‌وگو با فارس، در ارتباط با بیماری جذام اظهار داشت: از سال 1376در تمام استان‌ها و حتی شهرهای ایران به حذف جذام رسیده‌ایم ولی باید توجه داشت موضوع حذف با ریشه‌کنی متفاوت است.

وی گفت: تعریف علمی حذف بیماری یعنی اینکه میزان شیوع کمتر از یک در 10 هزار باشد ولی هنوز در ایران سالانه تعداد اندکی به این بیماری مبتلا می‌شوند و در سال 96، 29 مورد جدید از این بیماری در کشور تشخیص داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره مبارزه با سل و جذام وزارت بهداشت ادامه داد: امروز جذام کاملاً قابل درمان است و سال‌هاست که درمان چند دارویی آن انجام می‌گیرد و دیگر سیاست جدا شدن فرد از خانواده انجام نمی‌گیرد.

ناصحی خاطرنشان کرد: البته درمان جذام بستگی به تشخیص آن داشته و اگر زود تشخیص داده شود با معلولیت همراه نیست ولی اگر دیر تشخیص داده شود سبب معلولیت فرد می‌شود و درمان برای خود بیماری جذام بوده و نه اندام‌های از دست رفته، بنابر این تشخیص به موقع حائز اهمیت است.

وی تصریح کرد: عامل این بیماری باکتری یا میکروبی است که خیلی کم نسبت به سایر بیماری‌های عفونی سرایت می‌کند چرا که میکروب آن خارج از سلول بدن از بین می‌رود؛ میکروب سرمادوست است و بیشتر پوست و اعصاب محیطی را فرا می‌گیرد.

رئیس اداره مبارزه با سل و جذام با بیان اینکه آغاز این بیماری با لکه‌های پوستی آغاز شده و کمرنگ تر از پوست اطراف است گفت: این بیماری خارش و پوست‌ریزی ندارد و خیلی وقت‌ها فرد این بیماری را احساس نمی‌کند همچنین جذام درمان طولانی و چند ماهه داشته ولی با اولین دوز مصرف دارو دیگر سرایتی نخواهد داشت.

ناصحی خاطرنشان کرد: 90 تا 95 درصد جامعه بشری به صورت ذاتی نسبت به این میکروب مصونیت داشته و فقط 5 تا 10 درصد افراد استعداد ژنتیکی دارند که اگر طولانی‌مدت در نزدیکی بیمار باشند، مبتلا خواهند شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۱۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار

برای نخستین بار مرکز درمانی بیماری تالاسمی یا کم خونی در ولایت ننگرهار فعالیت خود را آغاز نمود. 

در مراسم افتتاح این مرکز درمانی دکتر محمد حسن غیاثی معین پلان و پالیسی وزارت صحت عامه افغانستان از راه اندازی این مرکز درمانی استقبال نموده و گفت: با تامین امنیت، زمینه خوبی برای سرمایه گذاری در کشور فراهم شده است.

وی از جانب وزارت صحت عامه به مسئولان این مرکز درمانی وعده همکاری داد.

مولوی امین الله شریف رئیس صحت عامه ولایت ننگرهار در حالی که خون خود را به این مرکز درمانی هدیه نمود از جوانان خواست تا برای نجات زندگی کودکان مبتلا به بیماری تالاسمی به صورت رایگان به این مرکز درمانی خون هدیه نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار