Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علیرضا فیروز با اشاره به اینکه انجمن بین‌المللی پوست International Society of Dermatology (ISD) قدیمی‌ترین و پرمخاطب‌ترین انجمن بین‌المللی در زمینهٔ بیماری‌های پوست است، گفت: هدف این انجمن که سال 1959 تأسیس‌ شد، ارتقای آموزش و همچنین سرویس دهی به جامعه در زمینهٔ کنترل بیماری‌های پوست است و یکی از فعالیت‌های این انجمن برای رسیدن به این اهداف، برگزاری کنگره ‌است که در 3 بخش بین‌المللی، قاره‌ای و منطقه‌ای برگزار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز آموزش وپژوهش بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران با تشریح چگونگی برگزاری این کنگره‌ها گفت: کنگره‌های بین‌المللی (International Congress) هر 4 سال یک‌بار برگزار می‌شود که نخستین کنگره بین‌المللی در سال 1964 و دوازدهمین آن ماه قبل در آرژانتین برگزار شد.
وی با بیان این که مخاطبین این کنگره‌ها متخصصین پوست در سراسر جهان هستند. تصریح کرد: بعضی از کنگره‌ها نیز منطقه‌ای (Regional Congress) و هرساله در کشورهای مختلف برگزار می‌شوند که مخاطبین آن درماتولوژیست های همان کشور و کشورهای همسایه هستند.
دکتر فیروز ادامه داد: سومین دسته از کنگره‌ها در حد وسط دو کنگره ذکرشده به نام کنگره‌های قاره‌ای (Continental Congress) و هر دو سال یک‌بار برگزار می‌شود که تاکنون 5 کنگره به ترتیب در کشورهای کلمبیا، روسیه، آفریقای جنوبی، فیلیپین و امارات متحده عربی برگزارشده است. گروه هدف درماتولوژیستها کشور میزبان و کشورهای همان قاره هستند.
وی در خصوص روند انتخاب کشور ایران به‌عنوان میزبان برگزارکننده کنگره قاره ای درماتولوژی در سال 2018 میلادی گفت: سال گذشته در کنگره منطقه‌ای که در ایران برگزار شد، افرادی نیز از هیئت‌مدیره ISD در این کنگره حضور داشتند و ارائه برنامه های بسیار خوب علمی توسط متخصصین ایرانی موجب شد که ما را برای داوطلبی کنگره قاره‌ای تشویق کنند. در پی این پیشنهاد، پروپوزالی تهیه کردیم و با ذکر شرایط میزبانی ایران و مرکز پوست و جذام و همچنین شرایط درماتولوژی در ایران، به همراه نامه حمایتی از دفتر روابط بین‌الملل وزارت بهداشت، درخواست برای هیئت‌مدیره ISD ارسال شد.
دکتر فیروز افزود: این پیشنهاد به همراه پیشنهاد سایر کشورهای متقاضی درخواست میزبانی این کنگره در سال 2018 ، در چندین جلسه هیئت‌مدیره ISD مورد بررسی قرار گرفت که نهایتاً در آخرین کنگره بین‌المللی که ماه گذشته در آرژانتین برگزار شد، ضمن انتخاب این‌جانب به‌عنوان عضو هیئت‌مدیره این انجمن، میزبانی کنگره قاره‌ای 2018 تحت عنوان ISD Continental Congress of Dermatology 2018 (CCD2018) هم به ایران واگذار شد.
رئیس مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: این کنگره طبق برنامه، 5 تا 7 اردیبهشت سال 1397 در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما و با همکاری ISD برگزار خواهد شد.
دکتر فیروز در خصوص سخنرانان شرکت‌کننده در این کنگره گفت: علاوه بر اینکه اعضای هیئت‌مدیره ISD سخنرانانی را معرفی خواهد کرد، این کنگره از طریق مرکز پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران و ISD در سطح آسیا معرفی خواهد شد.
وی افزود: گروه هدف در این کنگره درماتولوژیست های قاره‌ی آسیا هستند، البته گروه هدف اول درماتولوژیست های کشورهای همسایه همچون عراق، ترکیه، افغانستان، پاکستان و کشورهای حوزه خلیج‌فارس و شمال ایران و در سطح آسیا کشورهای بنگلادش، هند، چین هستند ضمن اینکه معرفی این کنگره در سطح بین‌المللی، قاره‌ای و منطقه‌ای نیز آغازشده است.
دکتر فیروز با بیان اینکه، پیش‌بینی می‌کنیم علاوه بر 50 تا 70 سخنران مدعو از طریق ISD حداقل حدود 100 شرکت‌کننده نیز از کشورهای مختلف در این کنگره حضور یابند، گفت: این فرصت بسیار خوبی است که مدعوین با آداب و فرهنگ ما و وضعیت درماتولوژی و نیز درماتولوژیست های ایران آشنا شوند البته تبادل علمی در این کنگره موجب می‌شود که ایران نیز فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی مشترک در زمینهٔ ی درماتولوژی با کشورهای شرکت‌کننده را برقرار کند.
وی ادامه داد: ضمناً برای معرفی این کنگره در سطح کشور اولین جلسه کمیته برگزاری کنگره روز دوشنبه 25 اردیبهشت، با حضور نمایندگانی از دفتر روابط بین‌الملل وزارت بهداشت، معاونت تحقیقات و فناوری و دفتر روابط عمومی دانشگاه، مدیران گروه‌های پوست سراسر کشور (11 گروه)، روسای مراکز تحقیقاتی پوست از سراسر کشور (8 مرکز) و همچنین نمایندگانی از انجمن متخصصین پوست تشکیل شد.
دکتر فیروز محورهای موردبحث در این کنگره را انواع بیماری‌های پوستی برحسب شیوع در جهان مثل، اگزما، آکنه، سرطان‌های پوست، جراحی‌های پوستی، زیبایی و لیزر عنوان کرد و گفت: در این کنگره، پنلی در خصوص وضعیت درماتولوژی در ایران برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: انجمن ISD نیز در پنلی به معرفی فعالیت‌های این انجمن خواهد پرداخت و جایزه ماریا دوران که نام یکی از اعضای درگذشته ISD است به یک خانم به ‌عنوان برنده اهدا خواهد کرد. همچنین ISD از دو نفر از متخصصین جوان خانم در رشته پوست دعوت می‌کند تا در خصوص فعالیت‌های پژوهشی خود سخنرانی کنند.
دکتر فیروز در ادامه تصریح کرد: البته ما در حال مذاکره با ISD هستیم تا پنلی در خصوص وضعیت درماتولوژی در کشورهای شمال ایران برگزار کنیم تا همکارانی که از این کشورها در این کنگره حضور دارند به معرفی وضعیت درماتولوژی در کشورهای خود بپردازند.
وی در پایان سخنان خود گفت: این مرکز تاکنون 4 مورد از کنگره‌های منطقه‌ای را با همکاری ISD برگزار کرده که آخرین آن اردیبهشت‌ماه سال قبل در تهران بود. علاوه بر سخنرانی در این کنگره مقالاتی هم به‌صورت پوستر و هم به‌صورت پوستر الکترونیک در فضایی که بدین منظور تعبیه خواهد شد ارائه می‌شود. سایت کنگره هم‌جهت اطلاع‌رسانی، ثبت‌نام و دریافت خلاصه مقالات به نشانی www.ccd2018.ir راه‌اندازی شده است.
علمی**9031**
دریافت کننده: عادل پازیار* انتشار:زهره محتشمی پور
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با کانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۲۶۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است

دو مربی شاغل در لیگ‌برتر فوتسال ایران معتقدند هر ساله تعدادی بازیکن جوان به لیگ اضافه می‌شوند که با استقبال تیم‌ها و بها دادن مربیان، زمینه‌های رشد آنها فراهم می‌شود تا روح تازه‌ای را به لیگ‌برترمان هدیه کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بیست‌وپنجمین دوره لیگ‌برتر فوتسال آقایان از مرداد ماه سال ۱۴۰۲ با حضور ۱۴ تیم آغاز شد و با برنامه‌ریزی خوب فدراسیون در اسفند ماه همان سال بدون وقفه‌ای به پایان رسید. تیم فوتسال گیتی‌پسند که محمد کشاورز سکان‌دار آن بود موفق شد با یک باخت و یک تساوی و با ۷۳ امتیاز با اختلاف چند هفته زودتر قهرمان لیگ‌برتر شود، مس‌سونگون و گهر زمین سیرجان به‌ترتیب با ۵۴ و ۵۰ امتیاز در رده‌های دوم و سوم جدول قرار گرفتند.

مقاومت البرز و حافظ ساری موفق به مقاومت در برابر دیگر تیم‌ها و حفظ جایگاه خود نشده و از دور رقابت‌ها کنار رفتند. محمدحسین درخشانی بازیکن گیتی‌پسند با ۲۳ گل عنوان آقای‌گل لیگ‌برتر را از آن خود کرد در صورتی که در لیگ گذشته مهدی جاوید بازیکن مس‌سونگون با ۳۷ گل با اختلاف زیاد آقای‌گل لیگ‌برتر شد.

لیگ‌برتر فوتسال ایران جز پنج لیگ برتر دنیا است

محمد کشاورز، سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند در خصوص شرایط لیگ‌برتر فوتسال ایران به خبرنگار ایمنا می‌گوید: لیگ‌برتر فوتسال ایران جزو پنج لیگ برتر دنیا است، سطح لیگ کشورمان را بسیار خوب ارزیابی می‌کنم که هر سال روند رو به‌رشدی را طی می‌کند. لیگ برتر فوتسال ایران جزو لیگ‌هایی است که بازیکنان خوبی در آن حضور دارند و در مجموع لیگ سختی داریم.

وی می‌افزاید: فوتسال ما همیشه فراتر از آسیا بوده است و همیشه در رنکینگ جایگاه خوبی داریم. فکر می‌کنم نگاه و نظر فوتسال جهان به فوتسال ایران نگاهی ویژه است و این نشان از قدرت فوتسال ما است که جزو تیم‌های تراز اول دنیا قرار گرفته‌ایم.

سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند تصریح می‌کند: هرساله تعدادی جوان جدید به لیگ ما اضافه می‌شوند، اکثر تیم‌ها از حضور جوانان در ترکیب‌شان استقبال می‌کنند و از نظر من اضافه شدن جوانان به لیگ اتفاق عادی است، این اتفاق را مثبت ارزیابی می‌کنم چرا که به‌طور کلی جوانان آینده‌ساز فوتسال ما هستند و باید کم‌کم خودشان را جایگزین بزرگ‌ترها کنند.

داوران؛ قشر مظلوم ورزش

وی عنوان می‌کند: همیشه اعتقاد داشتم داوران، قشر مظلومی هستند چرا که به داوری ما آنگونه که شایسته است توجه نمی‌شود. امکانات بهتری را باید در اختیار داوران قرار دهند که داوران ما با خیال راحت‌تری بتوانند قضاوت کنند، اما به داوری ما آنگونه که شایسته است بها داده نمی‌شود.

کشاورز ادامه می‌دهد: شرایط داوری ما خوب است، اما تا عالی شدن فاصله دارد. می‌توانیم «VAR» را به فوتسال بیاوریم و این موضوع برای فوتسال پیچیده نیست، به‌دلیل قانون‌های متفاوت فوتسال از فوتبال می‌توانیم با یک سیستم وطنی حتی این امکان را برای داوران فراهم کنیم. سراسر دنیا در حال استفاده از «VAR» هستند، در مسابقات آسیایی و ملی نیز شاهد این موضوع هستیم.

سرمربی تیم گیتی‌پسند خاطرنشان می‌کند: جذابیت لیگ به رفت و برگشت داشتن است چرا که می‌تواند شور و نشاط فوتسال را به همه کشور انتقال دهد.

شاهد تغییر نسل در فوتسال هستیم

حمید بی‌غم، سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون در رابطه با سطح لیگ فوتسال ایران به خبرنگار ایمنا می‌گوید: با توجه به اینکه بازیکن‌های جوان و خوبی در حال ورود به لیگ فوتسال هستند شاهد تغییر نسل هستیم در مقابل مربیان نیز به این بازیکنان جوان بها می‌دهند که موجب تغییر سطح لیگ ایران شده است.

وی می‌افزاید: اکنون نمی‌توان در مورد نتایج بازی‌های خارج از خانه از پیش‌بینی کرد. امیدوارم با حضور تماشاگران و بازی‌های جوانمردانه شاهد رشد و شکوفایی فوتسال شویم. در مجموع به دلیل حضور جام جهانی نیز می‌توانیم شاهد رشد چشمگیر سطح فوتسال ایران نسبت به گذشته باشیم.

سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون بیان می‌کند: جوان‌گرایی توسط ۱۴ تیم حاضر در لیگ‌برتر انجام می‌شود، اما این موضوع در تیم‌های مختلف متفاوت است چرا که تیم‌هایی که در کورس قهرمانی حاضر هستند از جوانانی استفاده می‌کنند که تجربه یک الی دو سال حضور در لیگ‌برتر را داشته باشند. برخی تیم‌ها هم از جوانان کم‌تجربه‌تر و گمنام استفاده می‌کنند. از نظر من هر دو تفکر ارزشمند است و موجب پیشرفت فوتسال کشورمان می‌شود. به‌خصوص که ما در زمان تغییر نسل هستیم و امیدوارم این جوانان خیلی سریع‌تر تجربه کسب کنند و لیگ فوتسال کشورمان را بسیار پویاتر و زیباتر کنند.

وی تصریح می‌کند: داوری‌ها خوب است، اما دو بحث در داوری‌ها دیده می‌شود، موضوع اول تفاوت در داوری‌ها است یعنی برخی از داوران بسیار سخت‌گیرانه خطا می‌گیرند و برخی خیر؛ این تفاوت موجب می‌شود بازیکنان گمراه شوند. داوری‌ها باید در حد هم برسد و نزدیک به هم باشد تا بازیکنان نیز بدانند چگونه باید بازی کنند. موضوع دوم حذف مدیریت بازی است چرا که این موضوع را در بازی‌های آسیایی و جام‌جهانی نمی‌بینیم و چیزی که قانون معین کرده است، اجرا می‌شود و شرایط به آن صورت زیباتر است.

نیازمند کنترل هرج‌ومرج نیمکت‌ها هستیم

بی‌غم ادامه می‌دهد: باید بتوانیم با شرایط مختلف نیمکت‌ها را کنترل کنیم تا از هرج‌ومرجی که برخی از تیم‌ها به‌وجود می‌آورند جلوگیری کنیم چرا که فوتسال ما در سطحی قرار گرفته است که این رفتارها شایسته نیست.

وی تشریح می‌کند: بزرگ‌ترین کمبود ما در لیگ فوتسال نظارت، مدارا کردن یا مدیریت است. برخی موضوعات در شأن فوتسال ما نیست و نمی‌دانم کی قرار است به‌جای این اعتراضات، مباحث فنی نتیجه را رقم بزند.

سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون در خصوص شرایط تیم‌ملی فوتسال عنوان می‌کند: چندین سال است که استعدادهای زیادی به‌علاوه مربیان بسیار خوبی را داریم، اما برگزاری اردوهای منظمی در طول سال نداریم و این موضوع به تیم‌ملی کشورمان ضربه می‌زند. مسابقات تدارکاتی‌مان کم است و اگر هم وجود دارد بسیار نزدیک بهم و به تایم برگزاری مسابقات است. اگر این اردوها در طول سال پخش شود، به‌نظر می‌توان بازدهی بهتری را انتظار داشت.

وی خاطرنشان می‌کند: ضعف بزرگی است که در طول سال بازیکنان تیم‌ملی را رها می‌کنیم و سپس در یک بازه زمانی بسیار کوتاه جمع می‌کنیم و شرایط فشرده‌ای را برای‌شان رقم می‌زنیم.

به گزارش ایمنا، حضور بازیکنان جوان در کنار بازیکنان باتجربه و قدیمی تیم‌ها موجب آینده‌سازی لیگ و تیم‌ملی کشورمان است. اگر کمی بیشتر به فوتسال بها داده شود و با ارتقا سیستم‌های داوری و دیگر امکانات این رشته، می‌توانیم در رده‌های بالاتر در دنیا قرار گیریم.

کد خبر 747341

دیگر خبرها

  • مدیریت سدهای مشترک با استان‌های همجوار، به اردبیل واگذار شود
  • روایت امام جمعه تهران از حمله سپاه به اسرائیل
  • اهدای جهیزیه به ۲۰۰۰ زوج کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۱ اجلاسیه در راستای کنگره‌ملی‌شهدای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • میزبانی مردم دارالعباده یزد از لاله خوشنام
  • لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است
  • تهران میزبان مسابقات دارت قهرمانی کارگران کشور